Ken je dat gevoel? Je hebt een super idee of een gaaf project dat je graag wilt starten, maar je kunt nooit helemaal de tijd vinden om er mee te beginnen. Laat staan de juiste locatie en de inspiratie. Met onze Co-Working Weeks veranderen we dit! Wij nodigen je uit aan boord om de tijd, ruimte en energie voor jezelf te creëren om een eerste substantiële stap te zetten naar je doel. Of je droom nu een boek schrijven is, of je eigen bedrijf starten of een coole webshop opzetten.

Tijdens de CO-WORKING WEEK creëer je de tijd en ruimte voor jezelf om te werken aan je persoonlijke doel of project in het leven. Stap uit de waan van de dag, neem een week vrij en begin – ver van je normale leven – met het realiseren van je droom! Tijdens de week delen we onze kennis en ontmoet je andere inspirerende mensen die hebben besloten dat het nu echt tijd is om hun project te gaan starten.

Data & locatie
Vanwege COVID-19 hebben we helaas moeten besluiten om de Come-Aboard Weekends tot nader order te annuleren. Nieuwe data en locaties van de Co-Working Weeks zullen op de website geplaatst worden zodra ze beschikbaar zijn. Heb je interesse? Abonneer je dan op onze mailinglijst!

Kosten
De kosten van deelname bedragen 1.250 euro per persoon per week. Dit is inclusief programma, vier overnachtingen en catering gedurende alle dagen, maar exclusief vlucht/reiskosten om bij de opstaplocatie van de boot te komen.

Aanmelden

0 Shares