Het creëren van een nieuwe levensstijl klinkt geweldig, maar waar begin je? Het is vaak een lang proces van nadenken over wat bij je past en je huidige leven heroverwegen. Wat maakt je gelukkig, waar krijg je energie van en welke activiteiten voelen meer verplicht? Het kan soms lijken dat het leven je overkomt in plaats van dat je zelf aan het roer staat. Vanuit Sea Heroes zijn we er echter van overtuigd dat je je eigen levensdoelen kunt creëren en realiseren. Als wij het kunnen, kun jij het ook!

Tijdens COME ABOARD-WEEKEND ervaar je het leven aan boord. Zo ontdek je dat je ook een andere manier van leven kunt kiezen. Wie weet biedt het je inspiratie voor je eigen keuzes. Tijdens het weekend dagen we je uit om je dromen en doelen te ontdekken. Wat is jouw ultieme droom? Wil je een privé-eiland kopen, de wereld rondreizen, een non-profit organisatie starten of werken op een zeilboot zoals wij? Tijdens het weekend laten we je de Digital Nomad lifestyle ervaren. Hopelijk helpt dat om een duidelijker beeld te krijgen van hoe jouw eigen avontuur eruit zou kunnen zien.

Data & locaties
Vanwege COVID-19 hebben we helaas moeten besluiten om de Come-Aboard Weekends tot nader order te annuleren. Nieuwe data en locaties van de Come Aboard-Weekends zullen op deze website verschijnen zodra ze beschikbaar zijn. Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze mailinglijst!

Kosten
De kosten van deelname aan een Come Aboard-Weekend zijn 550 euro per persoon. Dit is inclusief het programma, twee overnachtingen en catering, maar exclusief vlucht/reiskosten om bij de opstaplocatie van de boot te komen.


Aanmelden

0 Shares