We delen zoveel mogelijk over Sea Heroes. We laten graag zien hoe je een ander leven kunt leiden door jezelf uit te dagen. Hieronder een overzicht met de plekken waar je Sea Heroes online kunt volgen.


  Word een Patron

De beste manier om Sea Heroes te volgen, te ondersteunen en om actief deel te nemen, is via onze Patreon pagina. Je kunt een HERO, SUPER HERO of SERIOUS SUPER HERO worden voor een (klein) maandelijks bedrag. Met dit maandelijkse abonnement krijg je op basis van waardebepaling achteraf toegang tot onze activiteiten. Check it out!

Become a Patron!📧 
Abonneer je op de nieuwsbrief
We willen graag in contact blijven en je informeren over de data en locaties van onze komende activiteiten, zoals COME ABOARD-WEEKEND en de CO-WORKING WEEK. Abonneer je daarom op onze nieuwsbrief.📷 Instagram & Facebook

Op dit moment zijn we ons aan het voorbereiden op de levering van de boot in de zomer van 2019. Op Instagram en Facebook kun je foto’s vinden van dit proces. Volg ons! We vinden het onwijs leuk om contact met je te onderhouden!


🎬 YouTube (binnenkort)

Op ons YouTube kanaal zullen we vlogs vanuit Sea Heroes gaan posten. We verwachten dat de vlogs vanaf het najaar 2019 online komen. Zorg er dus voor dat je geabonneerd bent, dan kun je het avontuur vanaf het begin volgen!


Heb je interesse om met Sea Heroes mee te zeilen? Of heb je vragen? We horen graag van je! Stuur ons een mail op contact@seaheroes.com

0 Shares